Company Details
  • Global Union Co.,Ltd.

  •  [Zhejiang,China]
  • Business Type:Agent , Distributor/Wholesaler , Manufacturer
  • Main Mark: Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , West Europe , Worldwide
  • Exporter:91% - 100%
  • Certs:CE, ISO9000
  • Description:Portable Poop Bags,Dog Poop Bags,Printed Dog Poop Bags
Global Union Co.,Ltd. Portable Poop Bags,Dog Poop Bags,Printed Dog Poop Bags
Home > Products > Pets Items > printed dog poop bags

printed dog poop bags

Share to:  
    Unit Price: 0.4~0.9 USD
    Incoterm: FOB
    Min. Order: 3000 Piece/Pieces
    Delivery Time: 30 Days
  • Mr. Daniel Wu

Basic Info

Model No.: C131

Additional Info

Packaging: head card

Productivity: 1000000

Brand: globalunion

Place of Origin: china

Supply Ability: full capacity

Certificate: can pass

Product Description

-printed dog poop bags


printed_dog_poop_bags

1. Eco-friendly, high quality, competitive price , elegant and refinement in outlook

2. Perfect as promotion and premium gifts.

3. Many models, sizes are available.

4. Customized logos and packing are accepted.

600peoples working together with over 15 years` experience.


200 million dollars per year cover over 120 countries.


8000 square meters showroom


100000pcs item exhibition


14000 square meters warehouse


3000 good cooperation manfactures



Our Promise:


Offer the lowest price to our customers


Ensure the excellent quality of the goods


Deliver the goods with speed and safety


Realize win-win cooperation





Q&A



question:1 .Can you do design for us?
answer:
We have a professional designer team to help our customer do design work. 
question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?
answer:
We have agent service for our customer, especially in Yiwu Agent, if you need any help, pleasure feel free to 
contact us. 
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer:
Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more 
than 1000pcs. 
question:4.What\'s your payment term?
answer:
We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can 
do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us. 
question:5.How does your quality control?
answer:
We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we 
can do inspection service for you. 
question:6. If we don`t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer:
We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best 
shipping price, and have excellent service. 
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer:
You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week. 
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer:
We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the
 mold cost to you. 
question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?
answer:
We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. 
Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant. 
question:10. I can`s speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer:
You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.

Looking for ideal Portable Poop Bags Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the Dog Poop Bags are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Printed Dog Poop Bags. If you have any question, please feel free to contact us.

Product Categories : Pets Items

Product Images
  • printed dog poop bags
Email to this supplier
  • *Subject:
  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters
Copyright © 2018 Global Union Co.,Ltd. All rights reserved.
Communicate with Supplier?Supplier
Daniel Wu Mr. Daniel Wu
What can I do for you?