Company Details
  • Global Union Co.,Ltd.

  •  [Zhejiang,China]
  • Business Type:Agent , Distributor/Wholesaler , Manufacturer
  • Main Mark: Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , West Europe , Worldwide
  • Exporter:91% - 100%
  • Certs:CE, ISO9000
  • Description:Make Uo Curler,Eyelash Tools for Make Up,Eyelash Curler ABS
Global Union Co.,Ltd. Make Uo Curler,Eyelash Tools for Make Up,Eyelash Curler ABS
Home > Products > Health & Beauty > make up beauty tools

make up beauty tools

Share to:  
    Unit Price: 0.2~0.5 USD
    Payment Type: T/T,L/C,D/A,D/P,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Order: 1000 Set/Sets
    Delivery Time: 20 Days
  • Mr. Daniel Wu

Basic Info

Model No.: 54455

Additional Info

Packaging: OPP BAG W/HEAD CARD

Productivity: 100000pcs/month

Brand: DW

Transportation: Ocean,Land,Air

Place of Origin: China

Supply Ability: asap

Certificate: FDA/LFGB

Product Description

make up beauty tools


hot_selling_make_up_beauty_tools_eyelash

Specifications

1. Factory direct price
2. On time delivery
3. Fine quality
4. Good service
5. Safe packing

Feature of the product

1.The product is sell well in home and abroad.


2.It is in good quality and lowest price.


3.The product is durable for daily use.


4.Customized size are accepted.


5.Customized packing are welcome


6.Customized logos and designs are accepted


7.OEM orders are welcome







600peoples working together with over 15 years experience.

200 million dollars per year cover over 120 countries.

8000 square meters showroom

100000pc item exhibition

14000 square meters warehouse

3000 good cooperation manfactures

Our Promise:

Offer the lowest price to our customers

Ensure the excellent quality of the goods

Deliver the goods with speed and safety

Realize win-win cooperation


Q&A

question:1 .Can you do design for us?
answer:
We have a professional designer team to help our customer do design work. 
question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?
answer:
We have agent service for our customer, especially in Yiwu Agent, if you need any help, pleasure feel free to 
contact us. 
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer:
Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more 
than 1000pcs. 
question:4.What\'s your payment term?
answer:
We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can 
do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us. 
question:5.How does your quality control?
answer:
We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we 
can do inspection service for you. 
question:6. If we don`t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer:
We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best 
shipping price, and have excellent service. 
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer:
You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week. 
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer:
We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the
 mold cost to you. 
question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?
answer:
We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. 
Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant. 
question:10. I can`s speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer:
You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.

Global Union-3

Global union-2

 
 

Global union










Looking for ideal Make Uo Curler Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the Eyelash Tools for Make Up are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Eyelash Curler ABS. If you have any question, please feel free to contact us.

Product Categories : Health & Beauty

Product Images
  • make up beauty tools
Email to this supplier
  • *Subject:
  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters
Copyright © 2018 Global Union Co.,Ltd. All rights reserved.
Communicate with Supplier?Supplier
Daniel Wu Mr. Daniel Wu
What can I do for you?