Company Details
  • Global Union Co.,Ltd.

  •  [Zhejiang,China]
  • Business Type:Agent , Distributor/Wholesaler , Manufacturer
  • Main Mark: Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , West Europe , Worldwide
  • Exporter:91% - 100%
  • Certs:CE, ISO9000
  • Description:Battery Sprayer,Pressurized Water Sprayer,Pressure Pesticide Sprayer
Global Union Co.,Ltd. Battery Sprayer,Pressurized Water Sprayer,Pressure Pesticide Sprayer
Home > Products > Home Tools > Garden Products > cheap price battery sprayer

cheap price battery sprayer

Share to:  
    Unit Price: 2~3 USD
    Payment Type: T/T,L/C,D/A,D/P,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Order: 5000 Piece/Pieces
    Delivery Time: 30 Days
  • Mr. Daniel Wu

Basic Info

Model No.: 3003634

Additional Info

Packaging: opp bag packing

Productivity: 1000000

Brand: globalunion

Transportation: Ocean,Land,Air

Place of Origin: China

Supply Ability: full capacity

Certificate: can pass

Product Description


battery sprayer

(1) Product colour: any colourful

(2)Product specification: Customer advice
(3) factory price, high quality



Trade terms

(1)payment:T/T,30%deposit,the balance against copy of B/L,

(2)MOQ:5000pcs

(3)production lead time:about 20m days after receiving deposit,

(4)sample lead time:2-3 days,

battery_sprayer

600peoples working together with over 15 years experience.



200 million dollars per year cover over 120 countries.



8000 square meters showroom



100000pcs item exhibition



14000 square meters warehouse



3000 good cooperation manfactures





Our Promise:



Offer the lowest price to our customers



Ensure the excellent quality of the goods



Deliver the goods with speed and safety



Realize win-win cooperation







Q&A




question:1 .Can you do design for us?
answer:
We have a professional designer team to help our customer do design work. 
question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?
answer:
We have agent service for our customer, especially in Yiwu Agent, if you need any help, pleasure feel free to 
contact us. 
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer:
Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more 
than 1000pcs. 
question:4.What\'s your payment term?
answer:
We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can 
do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us. 
question:5.How does your quality control?
answer:
We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we 
can do inspection service for you. 
question:6. If we don`t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer:
We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best 
shipping price, and have excellent service. 
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer:
You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week. 
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer:
We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the
 mold cost to you. 
question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?
answer:
We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. 
Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant. 
question:10. I can`s speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer:
You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.

Global Union-3

Global union-2

 
 

Global union










Looking for ideal Battery Sprayer Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the Pressurized Water Sprayer are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Pressure Pesticide Sprayer. If you have any question, please feel free to contact us.

Product Categories : Home Tools > Garden Products

Product Images
  • cheap price battery sprayer
Email to this supplier
  • *Subject:
  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters
Copyright © 2018 Global Union Co.,Ltd. All rights reserved.
Communicate with Supplier?Supplier
Daniel Wu Mr. Daniel Wu
What can I do for you?