Company Details
  • Global Union Co.,Ltd.

  •  [Zhejiang,China]
  • Business Type:Agent , Distributor/Wholesaler , Manufacturer
  • Main Mark: Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , West Europe , Worldwide
  • Exporter:91% - 100%
  • Certs:CE, ISO9000
  • Description:LED Shower Head,Colour LED Shower Head,Changing Multi Colour LED Shower
Global Union Co.,Ltd. LED Shower Head,Colour LED Shower Head,Changing Multi Colour LED Shower
Home > Products > Cleaning products > Bath Room Cleaning Products > Automatic changing multi colour LED shower head

Automatic changing multi colour LED shower head

Share to:  
    Unit Price: 1~3 USD
    Incoterm: FOB
    Min. Order: 3000 Piece/Pieces
    Delivery Time: 30 Days
  • Mr. Daniel Wu

Basic Info

Model No.: C265

Additional Info

Packaging: opp bag with hang tag

Productivity: 1000000

Brand: globalunion

Place of Origin: china

Supply Ability: full capacity

Certificate: can pass

Product Description

Automatic changing multi colour LED shower head


We have more for your choice!

Automatic changing multi colour LED shower head



Features:

1. Eco-friendly, high quality, competitive price, elegant and refinement in outlook

2. Perfect as promotion and premium gifts.

3. Many models, sizes are available.

4. Customized logos and packing are accepted.


Our Company:

1. 600 peoples working together with over 15 years' experience.

2. 200 million dollars per year cover over 120 countries.

3. 8000 square meters showroom

4. 100000 pieces item exhibition

5. 14000 square meters warehouse

6. 3000 good cooperation manufactures


Our Promise:

1. Offer the lowest price to our customers

2. Ensure the excellent quality of the goods

3. Deliver the goods with speed and safety

4. Realize win-win cooperation


Q&A

Question 1. Can you make design for us?

Answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work.

Question 2. If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

Answer:

We have agent service for our customer, especially in Yiwu Agent, if you need any help, pleasure feel free to contact us.

Question 3. What the regular MOQ for your product?

Answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000 pcs.

Question 4. What's your payment term?

Answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by T/T. Base on our cooperation, we also can

do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.

Question 5. How does your quality control?

Answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we can do inspection service for you.

Question 6. If we don`t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?

Answer:

We have very good relationship with forwarder, we can suggest them to you, and you will get the best shipping price, and have excellent service.

Question 7. How can we get the market information about the popular product?

Answer:

You can tell us which kind product you are interested in. we will update the hot selling item to you every week.

Question 8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

Answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the mold cost to you.

Question 9. I have never been to China before can you be my guide in China?

Answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.

Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.

Question 10. I can`t speak Chinese or English, can you find one translator for me?

Answer:

You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.


Looking for ideal LED Shower Head Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the Colour LED Shower Head are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Changing Multi Colour LED Shower. If you have any question, please feel free to contact us.

Product Categories : Cleaning products > Bath Room Cleaning Products

Product Images
  • Automatic changing multi colour LED shower head
Email to this supplier
  • *Subject:
  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters
Copyright © 2019 Global Union Co.,Ltd. All rights reserved.
Communicate with Supplier?Supplier
Daniel Wu Mr. Daniel Wu
What can I do for you?