Company Details
  • Global Union Co.,Ltd.

  •  [Zhejiang,China]
  • Business Type:Agent , Distributor/Wholesaler , Manufacturer
  • Main Mark: Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , West Europe , Worldwide
  • Exporter:91% - 100%
  • Certs:CE, ISO9000
  • Description:Modeling Clay Cheap Price,Plasticine Modeling Clay,Clay Modeling of Plastic Material
Global Union Co.,Ltd. Modeling Clay Cheap Price,Plasticine Modeling Clay,Clay Modeling of Plastic Material
Home > Products > Stationery Products > Back to School > Plasticine Modeling Clay

Plasticine Modeling Clay

Share to:  
    Unit Price: 0.5~1 USD
    Incoterm: FOB
    Min. Order: 5000 Pack/Packs
    Delivery Time: 30 Days
  • Mr. Daniel Wu

Basic Info

Model No.: 544668

Additional Info

Packaging: blister card/plastic box

Productivity: 1000000pcs

Brand: GlobalUnion

Place of Origin: China

Supply Ability: Full Capcity

Certificate: LFGB standered

Product Description

Plasticine Modeling Clay

specifications


1)Attractive design
2)Interesting to kids
3)Excellent promotional gift
4)Series of colors offered



Detailed Description


original color,non-dry,foam putty+shining powder,single color,10 grams,filled in egg , display outside


foam putty,2color .20 grams.

1)Size/pc :
(14.5+6)*28.6*10.5cm
2)Package : 16/192 pcs
3)Meas :61*57.5*51cm (0.085553cbm)
4)N.W/G.W :3.7/5kg
5)Lead time:35days after order confirmed.
6)Load port: FOB Ningbo
7)OEM acceptable.


Color available:Yellow,Green,Orange and so on,pls see photo for reference.Your appointed color also available

Certification:EN-71,phthalate

Features

Vivid color ,clear hand ,durable
Permanent color ,nonfading,
Nontoxic,health

Materials:
made of non-toxic materials,passed ASTM certificates.
All available colors and sizes are ok.
Uses:office .school and supermaket


Our advantage:


600 people work together with over 15 years` experience.

200 million dollars per year cover over 120 countries.

8000 square meters showroom

100000pcs item exhibition

14000 square meters warehouse

3000 good cooperation manfactures




Our Promise:


Offer the lowest price to our customers


Ensure the excellent quality of the goods


Deliver the goods with speed and safety


Realize win-win cooperation


Our Promise:


Offer the lowest price to our customers


Ensure the excellent quality of the goods


Deliver the goods with speed and safety


Realize win-win cooperation





Q&A


question:1 .Can you do design for us?
answer:
We have a professional designer team to help our customer do design work. 
question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?
answer:
We have agent service for our customer, especially in Yiwu Agent, if you need any help, pleasure feel free to 
contact us. 
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer:
Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more 
than 1000pcs. 
question:4.What\'s your payment term?
answer:
We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can 
do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us. 
question:5.How does your quality control?
answer:
We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we 
can do inspection service for you. 
question:6. If we don`t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer:
We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best 
shipping price, and have excellent service. 
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer:
You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week. 
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer:
We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the
 mold cost to you. 
question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?
answer:
We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. 
Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant. 
question:10. I can`s speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer:
You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.
yiwu agent
 
customer










Looking for ideal Modeling Clay Cheap Price Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the Plasticine Modeling Clay are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Clay Modeling of Plastic Material. If you have any question, please feel free to contact us.

Product Categories : Stationery Products > Back to School

Product Images
  • Plasticine Modeling Clay
  • Plasticine Modeling Clay
  • Plasticine Modeling Clay
  • Plasticine Modeling Clay
  • Plasticine Modeling Clay
Email to this supplier
  • *Subject:
  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters
Copyright © 2019 Global Union Co.,Ltd. All rights reserved.
Communicate with Supplier?Supplier
Daniel Wu Mr. Daniel Wu
What can I do for you?